ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Манифестација „Дани пива“ добила ознаку квалитета „Најбоље из Војводине“ на 53. Сајму туризма у Новом Саду
Манифестација "Дани пива" у Зрењанину један је од добитника ознаке "Најбоље из Војводине" коју додељује Покрајински секретаријат за привреду и туризам. Свечано уручење сертификата корисницима поменуте ознаке уприличено је трећег дана Сајма, у суботу, 19. новембра  на павиљону Покрајинског секретаријата за привреду и туризам у Хали „Мастер“ Новосадског сајма. У 2022. години, ознаку квалитета производа, услуга и за манифестације понео је 21 корисник.


Сертификат  градоначелнику Сими Салапури уручио је покрајински секретар за привреду и туризам др Ненад Иванишевић, заједно са Надом Матић, прослављеном параолимпијком.

Покрајински секретар Иванишевић је на додели сертификата нагласио да је ово признање заправо симбол квалитета, те да би свако од нас требало да се поноси оним што имамо, квалитетом наших производа, хране, вина, услуге, те шароликошћу манифестација и догађаја који обогаћују привредну и туристичку понуду Војводине.

Част да се обрати у име свих овогодишњих добитника ознаке „Најбоље из Војводине“ припала је градоначелнику Сими Салапури који је захваливши се покрајинској Влади, Покрајинском секретаријата за привреду и туризам, Туристичкој организацији Војводине и "Југоинспекту" и свима који су допринели да зрењанински "Дани пива" и остали награђени добију ово престижно признање.

- Ознака "Најбоље из Војводине" и сви њени добитници показују колико има креативних људи, креативних манифестација и оних који су предузимљиви и који на сваки начин покушавају да побољшају своју туристичку понуду и промовишу своје производе, своје јединице локалне самоуправе, али и регион Војводине – рекао је градоначелник Салапура и захвалио још једном у име свих награђених.


Фото- Град Зрењанин

sr_RSSerbian