ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Јавни позив за презентацију урбанистичког пројекта

Град Зрењанин објавио је Јавни позив за презентацију урбанистичког пројекта урбанистичко-архитектонске разраде локације за изградњу производног објекта у радној зони “Југоисток I“ у Зрењанину, подносиоца захтева “Калмес” д.о.о. из Зрењанина. Како се наводи на сајту Града, тај инвеститор планира градњу на угаоној парцели, омеђеној улицама Огњеслава Костовића и Др Ђорђа Радовића, на површини од 3.000 квадратних метара, а у питању је парцела поред пословног простора предузећа “Ремондис Медисон” и у близини “Ћиркома”.


Још један инвеститор , “Калмес д.о.о.” планира да производи металну галантерију, што подразумева CNC сечење лимова, варење, савијање лимова и машинску обраду на CNC струговима и CNC глодалицама.

Како је наведено у пројектној документацији, бруто развијена површина будућег објекта је 1.738,03 м2, док је укупна нето корисна површина 1.613,98 м2, а састоји се од две производне хале, чекаонице, ходника, гардеробе за раднике, четири радионице и тоалета. На међуспратовима се налазе канцеларије, конференцијска сала и тоалети.

Град Зрењанин
sr_RSSerbian