ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Миленко Вујовић нови председник Социјално – економског савета града Зрењанина
За председника Социјално – економског савета града Зрењанина на данашњој седници изабран је Миленко Вујовић из Савеза самосталних синдиката за Зрењанин. Он је на ту функцију именован на период од једне године.

Вујовић је након гласања истакао да би у наредних неколико дана требало радити на изради плана рада за наредну годину, те да ће се потрудити да зрењанински Социјално- економски савет у свом раду не заостаје у односу на друге средине.


- Тема на којима ћемо радити и чиме ћемо се бавити је много, а све како бисмо помогли и запосленима у нашем граду, локалној самоуправи и Унији послодаваца. Једно од важних активности јесте заштита радника, али ништа се не може учинити без усаглашавања све три стране, важно је кренути са радом и имати континуитет у раду – рекао је Вујовић.

На седници Социјално- економски савет града Зрењанина било је речи и о положају жена у Граду Зрењанину. Како је исткао градоначеник Симо Салапура,  учињени су знатни помаци у том сегменту и подсетио је да је прошле године расписан Јавни позив за економско оснаживање жена када је за ту намену из градског буџета издвојено два милиона динара, а да је ове године за то издвојен износ од чак пет милиона динара.Фото- Град Зрењанин

sr_RSSerbian