ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
ФУДБАЛСКА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ДОБИЛА ХИТ ПЕСМУ “ПРВАК СВЕТА”. УЗ ОВЕ РЕЧИ ЋЕМО БОДРИТИ “ОРЛОВЕ” НА СВЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ!
Шта се добије када се споје Микри Маус и Еуфрат? Прти Бее Гее, наравно! А, шта се добије када се удруже Прти Бее Гее и спортска кладионица Меридиан? Најјача реп песма посвећена “Орловима” и Светском првенству у фудбалу. “Првак света” назив је нумере која ће дефинитивно обележити крај године.

Нова химна за фудбалере је лансирана, а порука је јасна – “ПРВАК СВЕТА У ФУДБАЛУ ЈЕ СРБИЈА”.

Од почетка највећег фудбалског догађаја на свету дели нас нешто више од две недеље. Еуфорија расте из дана у дан, док се цела нација нада историјском успеху “Орлова” у Катару.

Узбуђење и радост свих нас кроз песму преносе управо Микри и Еуфрат, који су искористили прилику и селектору Србије послали важну поруку да: “Целога живота пречке у сну нас прогоне, осветлај нам образ Стојковићу Драгане”. Време је! Утакмица у Лисабону, када је наша селекција званично обезбедила учешће на Светском првенству и послала Португал у бараж, још увек се препричава, а тај тренутак памти и Прти Бее Гее јер: “Кад је Митар дао гол сви урлали смо по стану, сузе горке текле су Роналду Кристијану”. Радост никад већа!

Прва утакмица заказана је за 24. новембар, када ће се Србија састати са Бразилом, а очекивања су таква да довољно је рећи: “Рата-та-та-та! Из ноге пуца пушка, још једна голчина Влаховића Душка”.

Надамо се да ће се комплетно учешће Србије на Светском првенству завршити баш као и крај песме коју ексклузивно можете послушати у наставку, а који гласи: “Најневероватнија прича у историји српског фудбала – Србија је шампион света! Ако је било икакве дилема до сада, више је нема!”


Спремите се да навијате за “Орлове” – времена је довољно да се научи сваки стих нове фудбалске химне, наоштре гласне жице и загреју дланови:

 

sr_RSSerbian