ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Представљена нова апликација за децу „Три плус“
Покрета за децу "Три плус" представио је у Градској кући у Зрењанину  нову апликацију "Три плус" која је заправо унапређење пројекта "Цена минус за 3+" намењеног свим пријављеним мајкама и очевима који су остварили право на поносну картицу која им је омогућавала попусте и привилегије у преко 2.500 објеката широм Србије.

Председник Удружења "Три плус" Владица Гавриловић истакао је током састанка са градоначелником Салапуром да су дошли са предлогом да се у Зрењанину та апликација појача, односно да се омогуће и бесплатни сати паркирања, као и умањења рачуна на услуге предузећа и установа у надлежности града, што је, како је додао, и прихваћено.

Иначе,  нова апликација ће свима који имају поносне картице "Три плус" од 1. јануара 2023. године омогућити поменуте, нове погодности.

Како се наводи на сајту Града Зрењанина, тај град је члан удружења - Покрета за децу "Три плус" од марта прошле године када су уговор о томе потписали градоначелник Зрењанина Симо Салапура и председник тог удружења Владица Гавриловић.   Зрењанин је тако постао први град у Војводини који се прикључио Покрету и омогућио повластице за породице са троје и више деце.  

sr_RSSerbian