ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Зрењанин домаћин симпозијума “Пиво, пиварске сировине и опрема”
Град Зрењанин домаћин је петог научно-стручног симпозијума са међународним учешћем “Пиво, пиварске сировине и опрема” који је отворен синоћ у конгресној сали  хотела “Војводина”. Градоначелник Зрењанина Симо Салапура данас је приредио пријем за представнике организационог и научног одбора симпозијума.

Председник Организационог одбора проф. др Радован Пејановић уручио је градоначелнику повељу за подршку и посебан допринос организацији симпозијума. Истакао је идеју и намеру да симпозијум прерасте у конгрес, јер за тако нешто постоје сви предуслови, и научно-стручни и организациони.

Симпозијум траје до петка, 28. октобра, а свечано га је отворио заменик градоначелника Саша Сантовац.

Учешће је узело око 40 стручњака из области пиварства. Покровитељ симпозијума је Град Зрењанин, организатор Институт за ратарство и повртарство Нови Сад, а суорганизатори Пољопривредни факултет у Београду, Технолошки факултет у Новом Саду, Пољопривредна стручна служба Зрењанин, Висока техничка школа струковних студија Зрењанин, Удружење прехрамбених технолога Србије из Београда, Туристичка организација града Зрењанина и Туристичка агенција “Караван” Зрењанин.


Фото- Град Зрењанин

sr_RSSerbian