ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Салапура у посети Меленцима- настављају се улагања у сеоску инфраструктуру
У оквиру радне активности “Да нам села буду ближа” градоначелник Зрењанина са сарадницима посетио је Меленце.

Истакавши да је реч о једном од највећих села у Банату , самим тим су, сви пратећи проблеми комплекснији и специфичнији у односу на нека мања места. Салапура је рекао да је у претходном периоду обезбеђен бунар како би се у Меленцима унапредило водоснабдевање али  и да је асфалтирано око 600 метара Чапајеве улице.

-Остало је да се асфалтира још 9 километара путне мреже и то је нешто што ће ући у планове за наредни период. Такође, поносни смо због отварања вртићке групе, реновирања дворишта школе, али има и низ пројеката који су у процесу финализације, као што је спортска инфраструктура- рекао је градоначелник и додао:

-У завршетак стадиона треба уложити додатна средства, јер у фудбалском клубу тренира око стотину деце, и овакав квалитетан објекат, као што је у Меленцима, не постоји нигде на територији града Зрењанина, када су у питању насељена места. У сарадњи са Покрајинским секретаријатом издвојили смо  12 милиона динара за замену котла у основној школи, што ће умногоме унапредити систем грејања- рекао је, између осталог,  градоначелник током посете Меленцима.


Фото - Град Зрењанин

sr_RSSerbian