ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Пријем градоначелника за одбојкашицу Мају Огњеновић
Градоначелник Зрењанина Симо Салапура недавно је угостио једну од најтрофејнијих спортисткиња из тог града,  одбојкашицу Мају Огњеновић. На састанку је било речи о обележавању личног јубилеја поменуте спортисткиње.

Наиме, две деценије је од Мајиног преласка из зрењанинског “Поштара” у београдску “Црвену Звезду”, а наредне године исто толико и од почетка репрезентативне каријере.  Огњеновић је изразила  жељу да наступи управо у родном граду, у једном ревијалном и хуманитарном мечу. Како каже, између Београда, Истанбула (у ком је провела највише клупских сезона) и Зрењанина, управо су се Зрењанин и “Кристална дворана” наметнули као најпогодније место за такав спортски догађај.


-Маја Огњеновић увек је добродошла и сада смо разговарали о њеним и нашим спортским плановима, могућности да овде организујемо пригодан одбојкашки меч и укажемо јој поштовање какво сигурно заслужује, али и да својим спортским искуством и резултатима допринесе развоју одбојке у граду у неком наредном периоду - истакао је градоначелник Зрењанина.


Фото- Град Зрењанин

sr_RSSerbian