ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Данас од 17 часова други „Ноћни базар“ у Зрењанину
Данас са почетком у 17 часова на простору Мале пијаце у Југ Богдановој улици, биће одржан још један „Ноћни базар“ у Зрењанину.

Говорећи о првом „Ноћном базару“ у овом граду, Марија Радојчић, покретач и организаторка манифестације, истакла је да је одзив био изнад очекивања, и што се тиче излагача и када су у питању посетиоци.

- “Базар” као мали караван путује по Србији, овог месеца чак шест догађаја организујемо и задовољство нам је што опет можемо да будемо у Зрењанину. Показало се да заиста има смисла овако нешто радити у Зрењанину и добро је да људи овде заиста имају свест колико је важно и корисно да купују од малих произвођача, који ће излагати и овога пута- рекла је Радојчић и најавила још ширу и богатију понуду на тезгама, од гастрономског до робног дела, предмета за домаћинство, ручно прављених играчака, домаће козметике, накита.  

У склопу манифестације одржаће се и забавно-музички програм, који почиње у 20 часова, а све присутне забављаће дуо “Наутилус” из Новог Сада. „Ноћни базар“ траје до  23 сата.

sr_RSSerbian