ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Градоначелник Салапура боравио у Лукином селу
  У оквиру активности “Да нам села буду ближа”, градоначелник Зрењанина Симо Салапура боравио је у Лукином селу. Наиме, повод је био решење горућег проблема мештана који се односио на асфалтирање главне сеоске улице.

Градоначелник Салапура, након радног састанка и посете пољопривредном газдинству Тири, истакао је да је задовољан на који начин поменуто село функционише и указао на податак да има веома озбиљан туристички потенцијал, те да нема слободних плацева који су на продају.

-У посети газдинству Тири видели смо и чули да се баве производњом поврћа на 10 хектара, да сву робу пласирају на београдској пијаци и оваква породична газдинства су, понављам, шанса за свако насељено место - рекао је градоначелник и осврнуо се на реализоване инвестиције:

- У претходном периоду регулисали смо проблем дивље депоније на улазу у село и пре неколико дана завршили асфалтирање главне улице, у дужини од 600 метара и вредности инвестиције од преко 3 милиона динара. Основни проблеми се и тичу комуналне инфраструктуре, безбедности у саобраћају, о чему смо разговарали и где се морају предузети одређене радње у административном смислу и предвидети буџетска средства за наредни период.

Фото- Град Зрењанин    

sr_RSSerbian