ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Уручено више од 250 Вукових диплома
  Више од 250 Вукових диплома уручено је матурантима основних и средњих школа са територије Града Зрењанина на свечаности одржаној у Културном центру Зрењанина. У протеклој школској години, дипломе “Вук Караџић” заслужило је 166 ученица и ученика у основним и 99 у средњим школама.

Ученици су награђени дипломама и пригодним књигама великана наше књижевности, а Град Зрењанин, у сарадњи с Јавном установом “Спортски објекти” омогућио им је, као и претходних неколико година, да бесплатно посећују градске базене до краја ове године.

Градоначелник Симо Салапура поздравио је присутне ученике, њихове наставнике, професоре и родитеље истакавши да се марљив рад и труд увек исплате.

-Драги родитељи, драги наставници и професори, желим да вам се захвалим што сте уложили труд, ваше су заслуге за овај успех значајне, а ми ћемо се, као локална самоуправа, у овом, историјском тренутку за наш град, у новом инвестиционом замаху, трудити да створимо такав амбијент, где год да одете да можете да се поносите својим градом, а исто тако, да се у њега вратите, да можда руководите њиме у неком наредном периоду, да дате свој допринос његовом развоју,  јер без вас, без младости, без будућности коју ви чините, нећемо ништа постићи - рекао је Салапура.

Фото- Град Зрењанин

sr_RSSerbian