ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Манифестација „Дани породице“ у Перлезу 3.и 4. септембра

Манифестација “Дани породице” у Перлезу биће одржана 3. и 4. септембра. Покренута је прошле године, а ове, планиран је  богатији програм са већим бројем учесника из целе Србије, најавили су организатори на конференцији за новинаре, одржаној у Градској кући у Зрењанину.

Председник Организационог одбора манифестације Радош Пејовић, захвалио се Граду Зрењанину на одлуци да “Дане породице” уврсти међу званичне градске манифестације.
-  Манифестацију ће свечано отворити градоначелник, уз присуство представника републичких и покрајинских власти, и познатих јавних личности, чија имена још нећемо саопштавати. Биће сигурно тога дана 30-40 градова и општина, које ће излагати своје мере пронаталитетне политике и имамо једну новину, ове године ћемо бирати брачни пар у Србији са највише година брака, који ћемо наградити пригодном наградом, и за њихове године и дело које су учинили. Имаћемо и ликовни конкурс на нивоу града, на тему породице, а победнике ћемо прогласити на манифестацији. Бираћемо прве три општине које нам пошаљу најбоље локалне мере за заштиту породице - рекао је Пејовић.
sr_RSSerbian