ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Седница ГВ Зрењанин: Решавање проблема пијаће воде

Укупно седам тачака нашло се на дневном реду 16. седнице Градског већа у Зрењанину која је данас одржана. Седницом је председавао градоначелник Симо Салапура, а Већници су усвојили  Предлог Одлуке о измени Одлуке о промени Оснивачког акта Јавног комуналног предузећа "Водовод и канализација" Зрењанин, а затим и Предлог Одлуке о усвајању нацрта Уговора о реализацији пројекта пречишћавања воде за пиће у Зрењанину.

Сутра ће бити одржана ванредна седница Града на захтев градоначеника а како је истакао  најважније тачке данашње седнице Већа су оне које су се односиле на питање решавања пијаће воде.
- Питање над питањима, када је реч о Зрењанину, јесте питање пијаће воде, а  ја као градоначелник нестрпљив сам да изађем пред грађане, пред своју породицу и кажем: успели смо. Управо данас урађен је корак ка томе, наиме, већници су усвојили нацрт уговора о пречишћавање воде за пиће на територији града Зрењанина, а који је прослеђен Скупштини града, дакле, одборницима на усвајање. Оно што могу да кажем јесте да смо корак ближе ка решавају вишедеценијског проблема, али, такође молим за још мало стрпљења за изјаве и одговарање на питања заинтересоване јавности- рекао је Салапура за званични сајт Града Зрењанина.

Фото-Град Зрењанин
sr_RSSerbian