ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Фудбалери из Њу Џерзија посетили Зрењанин
Чланови Фудбалског клуба “Бели орлови” из америчког Њу Џерзија,боравили су данас у Зрењанину а њих су на пропутовању до Трста у Градској кући угостили начелник Средњобанатског управног округа Предраг Рађеновић и председник Скупштине града Зрењанина Чедомир Јањић. Фудбалери из Америке од петка учествују на турниру у малом фудбалу.

Капитен екипе, Ђорђе Узелац, рођени је Зрењанинац и захваљујући њему ова спортска дружина посетила је његов родни град. Узелац у Америци живи већ 12 година а његов отац је тренер и менаџер поменутог клуба.

-Када смо почели да побеђујемо и остварујемо добре резултате, то је привукло и моје другове који су се такође укључили у рад клуба. Осим чланова који су Срби, имамо и Енглеза, Италијана, једног играча из Обале слоноваче... Дошли смо у Србију с идејом да упознамо чланове клуба са земљом чије корене клуб носи, али и да посетимо мој родни град- рекао је Узелац.

Начелник округа Рађеновић и председник Скупштине града Јањић пожелели су члановима и руководству екипе “Белих орлова” пријатан боравак у нашем граду, у ком остају до четвртка, а потом и успех на турниру у Трсту, уз жељу да њихова прва посета Зрењанину не буде и последња.  

Извор и фото- Град Зрењанин

sr_RSSerbian