ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Отворена купалишна сезона на градском базену у Зрењанину
  Отворена је нова купалишна сезона на градском базену Спортског центра “Југ” на “Шећерани“ у Зрењанину. За све посетиоце улаз на базен је првог дана рада бесплатан, а купалишна сезона биће отворена до 31. августа.

Заменик градоначелника Саша Сантовац, заједно са  директором ЈУ "Спортски објекти" Данијелом  Шебезом обишао је градски базен и том приликом истакао да је захваљујући радовима које је спровела јавна установа “Спортски објекти”, базен је сређен и припремљен за нову сезону.

- Желели смо да цена улазница остане непромењена у односу на прошлу годину, све у циљу да што више Зрењанинаца дође овде, а знамо сви, да је базен омиљено место великог броја наших суграђана- рекао је Сантовац.

Цена улазнице за одрасле износи 170 динара, за децу до 12 година 80 динара, док деца до 5 година улазе бесплатно, уз пратњу одраслих. Блок карата за 25 дана износи 3.250 динара за одрасле, 2.000 динара за децу до 12 година. Цена улазнице за студенте је 80 динара, док је цена за лежаљку 150 динара. Радно време базена остало је исто, од 11.00 до 18.30 часова.

sr_RSSerbian