ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Градоначелник Салапура посетио Фаркаждин
  У оквиру радне активности градоначелника Зрењанина “Да нам села буду ближа” први човек тог града данас је посетио Фаркаждин. У питању је четврта по реду одредница а у току посете овом селу разговарано је са представницима месне заједнице. 


Градоначелник Симо Салапура, са сарадницима, посетио је и пољопривредно газдинство Стевице Матића и месну организацију пензионера. Током посете Фаркаждину, градоначелник је рекао да је град у претходном периоду уложио средства у асфалтирање Тамишке улице и бушење новог бунара за побољшање водоснабдевања, уз очекивања да ће та инвестиција бити завршена током летњих месеци.


Такође, Салапура је најавио да ће почетком јула бити изграђена пешачка стаза у делу главне улице, којом се одвија највећи део транзитног саобраћаја кроз село, те да је укупна вредност ове инвестиције близу 6 милиона динара.

На крају посете Фаркаждину градоначелник је посетио просторије Градског удружења пензионера Зрењанин - месну организацију Фаркаждин. Сопственим радом и активностима, пензионери су проширили и опремили простор у ком се окупљају и организују у њему различите активности, што може да буде пример и за неке друге сеоске средине.

Фото-http://www.zrenjanin.rs/

sr_RSSerbian