ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Зрењанински матуранти плесали на градском тргу
 1200 зрењанинских матураната отплесало је традиционални кадрил уз звуке оперете “Слепи миш” Јохана Штрауса, на централном градском тргу. Ове године поново у бојама државне заставе и с обележјима града Зрењанина - црвеним и белим мајицама и с плавим кишобранима - ученици завршних разреда свих девет градских средњих школа симболично су обележили завршетак школовања и ступање у ново животно доба.

Град Зрењанин је и ове године подржао манифестацију а градоначелник Симо Салапура пожелео је свима да упишу факултете и да се лично и професионално остваре у граду у којем живе. Манифестацију је, као и свих ранијих година, подржао Град Зрењанин, у чије се име матурантима обратио и плес отворио градоначелник Симо Салапура. Уз констатацију да са Трга слободе шаљемо најлепшу слику у свет, слику наше младости и будућности нашег града и наше земље, градоначелник је упутио матурантима најлепше жеље за период који је пред њима.

- Иза вас је значајан период живота, није мала ствар завршити школовање, иза вас су најлепши дани, а пред вама нови изазови. Желим вам, пре свега, добро здравље и да у тим изазовима, у вашим циљевима и жељама, будете истрајни и храбри - поручио је градоначелник матурантима.

фото-http://www.zrenjanin.rs

sr_RSSerbian