ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Градоначелник Зрењанина разговарао са представницима Перлеза
Представници Града Зрењанина данас су посетили Перлез у оквиру радне активности “Да нам села буду ближа". Градоначелник Симо Салапура са сарадницима разговарао је са представницима месне заједнице, а потом посетили етно изложбу КУД “Арсеније Теодоровић” и породицу Сњежане Бубњевић, која је добила подстицајна средства града Зрењанина за покретање сопственог бизниса.

Градоначелник Зрењанина подсетио је да је у Перлезу у претходном периду реализован низ инвестиција   у области инфраструктуре и поменуо асфалтирање Улице Ђуре Јакшића, дужине један километар, радове на обнови путне деонице од Перлеза до моста на Тиси, што износи 5,5 километара, чишћење канала за прихват отпадних вода дужине 14 километара и у вредности радова од 13 милиона динара и  друге пројекте. У Перлезу су вођени разговори о наставку чишћења депонија у Перлезу.

- Један део смо завршили и настављамо даље, проблеми око инфраструктуре са канализацијом, око школе, око дома културе ... Дакле, разговарали смо о свим оним проблемима који су заједнички проблеми у готов свим сеоским месним заједницама на територији града Зрењанина.

Извор -http://www.zrenjanin.rs/  

sr_RSSerbian