ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
2,2 милиона динара за техничку документацију Граду Зрењанину
Граду Зрењанину опредељено је 2,2 милиона динара за израду пројектно-техничке документације за пројекат повезивања водоводне мреже Ечке и Стајићева на водоводну мрежу града Зрењанина.

Поменута средства опредељена су по Конкурсу за суфинансирање изградње, санације, реконструкције и израде техничке документације водних објеката у јавној својини и објеката фекалне канализације на територији АП Војводине у 2022. години.

Уговор заменику градоначелника Зрењанина Саши Сантовцу данас је у Новом Саду, у Покрајинској влади Војводине уручио председник Покрајинске владе Игор Мировић, а свечаности је присуствовао и Покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство Чедомир Божић.

Мировић је данас уручио 45 уговора представницима 31 локалне самоуправе, а укупан износ додељених средстава износи више од 1,2 милијарде динара.

Повезивањем Ечке и Стајићева на градски водоводни систем решиће се проблем “метанске” воде са изворишта у Стајићеву, али и омогућити нова изградња и инфраструктурно опремање Ечке, која је, захваљујући индустријској зони “Југоисток”, практично постала део града.

Фото- www.vojvodina.gov.rs

sr_RSSerbian